Skrevet den

En eftermiddag med Mr. Tea

Det er ikke sådan at te ikke smager godt selv om det ikke er i hyggeligt selvskab, men det hjælper og sådan er det.

Min Mr tea
Mr TeaNu er det sådan at jeg faktisk godt kan li’ en kop te, også selv om jeg sidder der alene med min bog i sofaen. Men nu behøver ikke sidde der alene mere, for der er en lille gut der bader i min te. Det er Mr. Tea der ligger der i koppen og flyder ud. Han ser ud til at virkelig at nyde mit gode selvskab, eller er det, det varme vand han synes der er hyggeligt …

Mr. Tea er også god når der flere om at drikke te
Jeg er glad for min Mr Tea, han kommer på bordet når der er gæster og alle der ser ham første gang får lysten til at adoptere ham. Det kan jeg godt forstå, som han ligger der i koppen.

Det bedste er at jeg har ham med forskellige bukser. Grå er den første jeg fik, det var mere til mig selv – men en dag kom en veninde forbi på te og jeg placere Mr Tea i hendes kop, sådan uden at sige noget om det. Mr Tea charmerede straks min veninde. Det fik mig at tænke på om ikke man kunne få Mr. Tea i flere forskellige farver. Det kunne man heldigvis på Noget-Til.dk.

Mit første selvskab med Mr Tea i flere kopper
Der er ingen tvivl om at det skabet en succes at servere te med Mr. Tea i kopperne. Det blev prøvet en dag hvor 5 veninder kom på besøg. vi skulle bare snakke og hygge. De synes alle sammen at han var en super lille hyggelig fyr at have siddende der i tekoppen. Succes med Mr. Tea.

Find Mr. Tea lige her