Skrevet den

Sjov med æg – spejlæg !

Sjov med æg kan være mange ting; puste æg, male på æg og en masse andre ting der på den ene eller anden måde. Men hvor skal sjov med æg kun være til påske ?

Sjov med æg, spejlæg

Lækkert spejlæg, uglePå noget-til.dk synes vi godt at man kan hygge sig med æg hele året rundt. Vi har fundet en masse spændende ting som kan bruges når det handler om at lave sjov med æg, og hvor alle kan være med når det går løs.

Sjov med spejlæg
På noget-til.dk finder du en forme som du kan bruge når det handler om at lave spejlæg. Kanin og piratforme. Det er let og alle kan være.

Alle kan være: fælles for formene er at det er let at lave sjov med æg og få et lækker resultat. Det kræver måske lidt hjælp til de mindste at skille blommen og hvide ad. Men alle kan være med til at fylde på formene. Fyld blommerne i der hvor der skal være øjne og fyld resten af formen ud med hviden fra æggene.

Hårdkogte æg med form
Du finder også på shoppen en mulighed for at købe forme hvor du kan forme hårdkogte æg som figurer – det er i den grad at lave sjov med æg. Ungerne synes det er fantastik med æg i forskellige former, og det bedste er at du kan lave sjov med æg hele året rundt.

Se vores udvalg af sjove ting til æg her.